We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cardano SHH (08-04-2023)  is een prachtige mooie vos, zoon van onze eigen gefokte ster merrie Tiarah. Tiarah is in 2015 bij ons geboren en een dochter van springpony Noblesse, welke internationaal heeft gesprongen. De vader van Tiarah is Kordelas ox, een bekende arabische hengst die vooral in de westernsport hoog gelopen heeft. 
Cardano's vader is Comthago VDL, een hengst waarbij twee zeer bekende hengsten uit de top sport samen komen: Comme il faut en Carthago. Comthago heeft het afgelopen jaar, onder het zadel van Marlon Modolo Zanotelli, al zeer mooie resultaten weten te behalen en ook Comthago's nakomelingen weten zich steeds hoger te plaatsen. 
Cardano wordt door ons goed opgevoed en is dagelijks in de hand. Daarnaast is hij volgens veulen schema ontwormd en zal gechipt worden voor hij zes maanden oud is. 
Kortom, Cardano heeft alle ingredienten om later een carriere in de sport te beginnen, maar ook zeker als all-round recreatie paard. 

https://nrps.nl/database/528008202200077-cardano-shh https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2312955/cardano-shh

Stamboom

Vader Comthago VDL
Vader van vader Comme Il Faut
v.v.v. CORNET OBOLENSKY
m.v.v. RATINA Z
Moeder van vader NATASIA V
v.m.v. CARTHAGO
m.m.v. JOYCE I
Moeder Tiarah Foron VHH
Stb, Ster
Vader van moeder Kordelas ox
v.v.m. MONOGRAMM OX
m.v.m. KABALA OX
Moeder van moeder Noblesse
Stb
v.m.m. NIGHT-FIRE
m.m.m. LARISSA