We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Elmo (More Than Enough) is een 5 jarige KWPN ruin van Grandorado TN X Ukato en is +- 1.68 hoog.

Elmo is enorm braaf zowel in de omgang als met rijden. Hij is geschikt voor een ruiter die er in de springsport fanatiek mee aan de bak mee wil, een ruiter die er van wil genieten zowel thuis als in het bos en een ruiter die de overgang van pony naar paard wil maken.
Elmo is een paard met veel talent die het leuk vind om te springen en dit ook zeer goed kan. In het springparcours is het wel van belang dat de ruiter zelfverzekerd en handig is om naar hoog niveau te rijden. Hij beschikt over veel kracht en scope boven de hindernis en is daarom zeer geschikt voor het hogere werk. Hij wordt nooit sterk en hij gaat niet rennen.
Elmo is echt een paard waar je fouten op mag maken. Hij zal dan altijd braaf blijven en is daarom ook zeer geschikt voor de overgang van pony naar paard. Je kan op je eigen tempo wennen aan de grotere galop, sprong etc. Ook is hij braaf met poetsen en dit kan hij dan ook uren doen. 

Paard heeft geen stalgebreken en is goed te laden.

Hij staat te koop omdat er een 2 jarig paard op mij te wachten staat en ik er maar één kan houden. Ik ben opzoek naar de perfecte klik en hij gaat dan ook alleen maar weg naar het juiste plekje!

Paard staat gestald in Oud-Gastel
Keuren kosten koper
Filmpjes op aanvraag.
Whatsapp mag altijd. het volgende nummer graag bellen na 18:00 +31625113421
Overdag bellen naar +31629394682

Stamboom

Vader Grandorado TN
Vader van vader Eldorado van de zeshoek
v.v.v. Clinton
m.v.v. Bijou Orai
Moeder van vader Charmieque
v.m.v. Carolus II
m.m.v. Termieque
Moeder Cifonie
Vader van moeder Ukato
v.v.m. Stakkato
m.v.m. Leona
Moeder van moeder Vifonie
v.m.m. Placido
m.m.m. Nymfonie