We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop mooi en interessant dressuur gefokt merrieveulen met super fijn karakter. Geb.26-4-2022

Koffievos veulen is een mooi veulen welke beschikt over 3 goede gangen en heeft een zeer fijn karakter, ze wil graag bij je zijn en is een echte knuffelpony

Vader van het veulen is de NRPS hengst Nilay van de Beekerheide, de blikvanger van de hengstenkeuring van 2021. Zijn vader Neptune van de Beekerheide (keur, prestatie fok en sport) is geen onbekende, hij is vader van vele goede keuring en sportpony’s, zowel in dressuur als springen, daarnaast bracht hij meerdere goedgekeurde zonen.  

Moeder Daylight is zelf Z1 dressuur en stamt af van de welbekende Duitse dressuurhengst FS Don’t Worry. De nummer 1 van de FN fokwaardeschatting! Een hengst die ongeëvenaard blijft in het fokken van pony's. De grote dressuurpony-vererver laat zijn successen voor zich spreken. Honderden van zijn nakomelingen prijken op het podium van topsport- en fokkerijwedstrijden. Verschillende Duitse kampioenen, Europese kampioenen, Rijnlandse kampioenen, Nederlandse kampioenen, teamwereldkampioenen mennen en kampioenshengsten behoren tot zijn zeer succesvolle familie. FS Don't Worry maakt indruk met zijn rijdbaarheid, geweldige loopvermogen, prestatiebereidheid en zijn unieke karakter.

Kortom een super interessant gefokt en veelbelovend veulen.

Stamboom

Vader NILAY VAN DE BEEKERHEIDE
Vader van vader NEPTUNE VAN DE BEEKERHEIDE
Keur Prestatie sport & fok Preferent
v.v.v. NOËL VAN DE STEEGEIND
Prestatie-sport
m.v.v. ERIKA
Moeder van vader CLEO VAN DE BEEKERHEIDE
v.m.v. CONRAD SR
m.m.v. COCO VALROSA
Prestatie-fok Preferent
Moeder DAYLIGHT
Prestatie-sport
Vader van moeder FS DON'T WORRY
FN-Bundesprämie
v.v.m. FS DACAPO DORO
m.v.m. FS GOLDEN SUNLIGHT
Staatsprämienstute Siegerstute
Moeder van moeder CHARMING
v.m.m. CROUPIER
m.m.m. DANIELA
Verbandprämienstute