We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle 4-jarige merrie uit een geweldige moederlijn met veel predicaten en sport. Interessante merrie voor zowel sport als fokkerij! 

Naam: Nice Surprise (D-OC) 
Vader: Expression
Moedersvader: Oscar
Geboortejaar: 2018
Stamboek: KWPN 
Stokmaat: 1.66m  
Kleur: Bruin

Nice Surprise is een echt toekomst talent. Ze is een fijne merrie onder het zadel en beschikt over drie goede gangen met een goede techniek en een uitmuntende galop. Ze heeft een goed karakter en dan ook nog eens een geweldige stam met veel predicaten en sport.

Haar moeder Zarah (ELITE,EPTM (87) SPORT (PSG/INTER I, PROK) v.Oscar x Montecristo is een unieke merrie! Ze slaagde voor haar EPTM test met een fantastische score van 87ptn! Met onder andere een 9,0 voor de draf en voor haar fantastische galop ontving ze maarliefst een 9,5. Zarah heeft een glansrijke sport carrière achter de rug. Als 6-jarige dressuurmerrie liep ze verdienstelijk op het Wereld Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden in het Duitse ‘Verden’ haar verdere loopbaan verliep ook succesvol! Meerdere medailles werden er behaald op de Nederlandse Kampioenschappen (Brons Z2, ZZ-L / ZZ-Z en Zilver Junioren) en Europese Kampioenschappen (Teamzilver Junioren) Ook in de Lichte Tour behaalde Zarah mooie plaatsingen op het Nederlands Kampioenschap ; 6de en 4de plaats. Zarah bracht ook al een dochter van Winningmood (STER, EPTM (84)

 De vader van Nice Surprise heeft geen belangrijke informatie nodig ; Expression is succesvol geweest op het allerhoogste niveau namelijk de Grand-Prix. En behaald zowel Nationaal als Internationaal goede scores!  Zo was Expression in 2015 in de finale op het Wereldkampioenschap Jonge Dressuurpaarden 6de. Expression maakte daarna zijn opmars in de Subtop klasses waar hij zeer succesvol was ; Nederlands Kampioen ZZ-Zwaar , Nederlands Kampioen Lichte Tour en Grand-Prix!

 Bij Nice Surprise stroomt het talent dus door haar aderen en dat laat ze onder het zadel ook tevens zien. Ze is makkelijk in de omgang en onder het zadel en heeft een lief karakter. 

*Nice Surprise is bij ons geboren en ook zelf zadelmak gemaakt (Haar volledige geschiedenis is bekend)

*Röntgenologisch goedgekeurd als 2,5 jarige incl. Hals en rug (Herkeuren is mogelijk)

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige merrie of wil je meer informatie dan graag mailen naar ; Mercedeshoeve@outlook.com

Stamboom

Vader Expression
GRAND-PRIX
Vader van vader Vivaldi
PREFERENT - PSG/INT I
v.v.v. Krack C
GRAND-PRIX
m.v.v. Renate-Utopia
STER, PREFERENT, PRESTATIE, D-OC
Moeder van vader Melody
KEUR, PREFERENT, SPORT
v.m.v. Vincent
GRAND-PRIX
m.m.v. Ganulda
KEUR, PREFERENT
Moeder Zarah
ELITE, EPTM (87) SPORT (PSG/INT I), PROK
Vader van moeder Oscar
PSG/INT I
v.v.m. Wolfgang
KEUR
m.v.m. Berania
STER, PREFERENT, PRESTATIE
Moeder van moeder Sarah
KEUR, PRESTATIE
v.m.m. Montecristo
GRAND-PRIX
m.m.m. Naara
KEUR, PRESTATIE, SPORT