We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze geweldige super enthousiaste 5 jarige Welsh C pony van 1.36 is op zoek naar een fanatiek ruitertje of een lieve familie. Lord houdt van aandacht en is super veelzijdig, hij loopt op dit moment L2 dressuur en springt een 60/70 cm parcours op wedstrijd, ook hebben we al eens een oefencross met hem gereden en dit vond hij fantastisch! 

Lord gooit hoge ogen in de dressuurbaan en gaat altijd met prijzen naar huis, krijgt veelal lovende woorden en mooie punten van de juryleden. Hij is een echte eyecatcher met zijn sprekende hoofd en mooie kleur. Bovenal is hij ontzettend lief en mensgericht, door zijn stoere uiterlijk zou hij ook zeer geschikt zijn als familiepony.

Lord is in de L1 dressuur deze zomer reserve kampioen van Gelderland en Flevoland geworden, hij gaat heel graag mee op pad en geniet van alle wedstrijden. Naast een super wedstrijdpony gaat hij ook heel graag mee op buitenrit, hier geniet hij enorm van, verkeer en bruggetjes hij kijkt eigenlijk nergens van op of om.

Lord heeft een hele mooie springtechniek waardoor hij ook een goede hunterpony zou kunnen zijn! 

In het echt is Lord nog knapper dan op de foto’s, mocht je interesse gewekt zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0031681817543
Lord valt wel in de hoge prijsklasse. 

Op onze instagrampagina kun je nog meer filmpjes van hem vinden. @jsdroomponies 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.