We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Holm's Gentleman (roepnaam Bonte, 29 april 2010) is een erg mooie 12-jarige drie kleuren bonte ruin van 1.53m met veel wedstrijdervaring. Ook al ben je nooit fan van bont geweest, deze is toch echt knap.

Bonte is super lief van karakter, erg makkelijk in omgang en aanhankelijk. Hij is Z1 + 14 winstpunten en alle Z2 oefeningen zijn bevestigd. Bonte is erg makkelijk te rijden. Hij heeft 3 nette gangen, is erg werkwillig en heeft veel plezier in het werk. Het ziet eruit alsof het vanzelf gaat. Verder is hij prima verkeersmak en is ontspannen in de bossen. Hij zal niet steigeren of bokken. 

Bonte komt het best tot zijn recht bij een ambitieuze ruiter die op zoek is naar een fijne leerpony. Hij vergeeft het je als je even een foutje maakt en is niet sensibel. Een goede, ervaren en betaalbare Z-pony om van te leren en wedstrijdervaring op te doen voordat je zelf met een jonge pony aan de gang gaat.
Een paar weken geleden is hij nog in het L2 gestart met 197 punten.

Bonte heeft een klinische bemerking, vandaar deze vraagprijs. Ook met deze bemerking is hij nog prima voor de sport. Bij serieuze interesse wil onze dierenarts graag met je in gesprek hoe je nog lang plezier van hem kunt hebben, want het is absoluut niet nodig om hem te laten staan.

Voor meer info graag een appje 06-40540001. 

Stamboom

Vader Heidehof's Don Diego
Vader van vader Morgenland's Fabian
v.v.v. Bjirmen's Wytse
m.v.v. Oosting Sietske
Moeder van vader Heidehof's Nathalie
v.m.v. Orchard dÁvranches
m.m.v. Heidehof's Naxina
Moeder Pebbles
Vader van moeder Ed king Hill NH
v.v.m. Ekstein
m.v.m. Fabiola
Moeder van moeder Ilja
v.m.m. Prins
m.m.m. Blacklight