We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ik heb mijn zelfgefokte 3 jarige ruin Wanysto te koop staan. Hij is op 27 juni jongstleden volledig rontgenologisch goedgekeurd voor de sport in Wolvega, inclusief hals en rug. Wanysto is een vosruin van 1.65 hoog maar zal misschien nog iets groeien.

Hij heeft een braaf, vriendelijk en mensgericht karakter. Hij loopt netjes mee aan de hand, is braaf bij de smid, makkelijk met trailerladen en hij is bekend met longeren, een hoofdstelletje, bitje, peeskapjes en singeltje. Hij is dus nog niet ingereden. 

Wanysto is heel allround gefokt. Zijn vader is de NRPS hengst Winston, v. Wynton. Winston is dus dressuurgefokt, maar word uitgebracht in de eventingsport. Zijn moeder is Kanysha, een NRPS Ster en Rontgenmerrie die in de mensport Z geklasseerd is en internationaal in de endurance loopt (klasse 3). Wanysto zal zelf niet misstaan in de dressuurring, maar een sprongetje of bosritje gaat hij vast ook leuk vinden.

Hij is heel correct gebouwd, heeft 3 goede gangen en is rontgenologisch helemaal in orde, dus iemand gaat er vast een heel leuk allround paard aan krijgen. Ik vind een geschikte eigenaar voor hem wel belangrijk, in verband met zijn leeftijd ga ik hem niet verkopen aan een beginnende ruiter. In verband met een littekentje (enkel een schoonheidsfoutje) is mijn vraagprijs ook heel reeel, voor €6750 mag hij verhuizen.

Stamboom

Vader Winston
Vader van vader Wynton
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kanysha
ster rontgen
Vader van moeder Kanway
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Nadysh
v.m.m.
m.m.m.