We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Aangeboden; prachtige Ster, prok, voorlopig keur fokmerrie uit de succescombinatie De Niro x Jazz. Daarvoor vinden we Flemmingh gecombineerd met het gewaardeerde volbloed van Apple King. Uit de predikaatrijke bewezen Nomia-stam. 

Afstamming: De Niro x Jazz (Elite merrie)x Flemmingh (Keur Preferente merrie). 

Moeder van Jazz gaf al een PSG paard. Grootmoeder van Flemmingh gaf vier Z- en hoger dressuur paarden. Twee volle zussen van de merrie worden uitgebracht in de sport. De Apple King merrie gaf het Grand Prix paard Jasper en nog 5 Z2 en hoger dressuurpaarden. Wegens overcompleet en jonge aanwas die we aanhouden. 

Merrie is top mooi en houdt zich ook altijd goed. Ook tijdens de dracht. Makkelijk drachtig, veulent makkelijk, goede moeder. 

Was zelf veilingveulen op Elite veiling Borculo, gaf al een veilingveulen en ook dit jaar weer een top fijn veulen aan de voet die we aanhouden. 

Merrie is prok goedgekeurd, zadelmak en heeft veel talent maar daar doe je haar geen plezier mee. Is het meest gelukkig thuis in de wei met een veulen aan de voet. Wordt daarom verkocht als fokmerrie.

voor meer infomatie graag alleen bellen 0657361081

Stamboom

Vader DE NIRO
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder CADANCE
ELITE
Vader van moeder JAZZ
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder PASADENA
KEUR PREFERENT
v.m.m. FLEMMINIGH
m.m.m. VORINA
KEUR PREFERENT