We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Shakespeare is een lief sociaal en stoer hengstveulen, geboren op 16 april 2022 en zoekt een plekje waar hij zich kan gaan ontwikkelen en waar hij iemand blij kan maken. We verwachten dat hij ca 1.67-1.70m gaat worden aan de hand van de groeicurve 

De moeder van Shakespeare is Inspiration (Stb-Ext-D-OC) een bijzonder lieve ongecompliceerde en intelligente merrie van de hengst Connaisseur die ook de vader is van Haute Couture (ex toppaard van Dinja v. Liere). Inspiration is een paard waar iedereen op weg kan rijden en ook na een lange tijd stilstaan weer het werk makkelijk oppakt. Haar fijne karakter geeft ze door aan haar kinderen.  Ze heeft eerder 2 veulens gehad en wordt nu met succes in de dressuur uitgebracht op L niveau. 

Inspiration haar moeder Chanel is Elite-Sport. Uit deze interessante stam komen veel goede sport en keuringspaarden en veilingveulens. (Borculo/Prinsjesdagveiling enz.)

Link Horsetelex; https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2329001/shakespeare
Info moederlijn van Shakespeare: https://www.horsetelex.nl/horses/family/2329001

Link KWPN database: https://www.kwpn.nl/database?paard=P-672402Contact graag per mail of whatsapp

Stamboom

Vader Las Vegas
Vader van vader Ferdaux
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Inspiration
Stb. ext. D-OC
Vader van moeder Connaisseur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Chanel
Elite Sport
v.m.m. Florencio
m.m.m. Virginia
Keur pref sport