We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat ik helaas geen pony’s meer mag starten gaan wij opzoek naar een vijfsterren huis voor mijn grote vriend en alleskunner ‘Nando JT’

Nando JT is een 14 jarige ruin van 1.47, hij is een prachtig donkere vos en stamt af van De goede Ree’s Metall x Leuns Veld’s Lord. Een bekende combinatie met de nodige prestaties in zijn bloedlijn.

Wij hebben Nando JT gekocht als jonge pony, ik heb alle klasse met hem doorlopen en start nu Z2 dressuur. Naast de dressuur hebben we ook wel eens een buitenritje, bosrit of sprongetje gemaakt. Wat je ook met hem doet, hij vind het leuk, is eerlijk en altijd vrolijk!

Mijn stoere vriend met een heel klein hartje werk heel graag en is leergierig! Hij is door iedereen te rijden, ook kleinere kinderen, dit maakt hem een unieke leerpony! Ook voor de overstap van bijvoorbeeld een B of C pony is hij geschikt.

Nando JT is gekeurd en gezond, heeft bij ons verder nooit iets gemankeerd en we kunnen alles over hem vertellen. Wij zouden het geweldig vinden als hij naar een ruiter of amazone verhuisd die net als mij heel veel plezier gaat beleven en hem een vijfsterren leven wil bieden.

Video beschikbaar op aanvraag.
Vraagprijs: €15.000

Stamboom

Vader De goede ree's metall
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wisper Girl
KEUR
Vader van moeder Leuns Veld's Lord
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Wester Aikema's Nando
m.m.m.