We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart moeten we door tijdgebrek afscheid nemen van onze Julius, daarom zijn we op zoek naar een 5-sterren huisje voor onze goudeerlijke E-pony.
Julius wordt op dit moment uit gebracht in het Z1 dressuur (Z2 startgerechtigd) tussen de paarden en met mijn zusje L2 dressuur tussen de pony's. Komt bijna altijd met prijzen thuis. 
Julius heeft een stokmaat van 1.53,5 meter. 
Hij is een getalenteerde, goed bewegende, leergierig en gevoelige pony. Met zeer ruime gangen. Hij is op zijn 6e pas zadel mak gemaakt en binnen twee jaar waren we al Z1 startgerechtigd. Julius is nu 10 jaar.
Hij is braaf langs de weg en in het bos. Hij is mee geweest als leidingpaard op ponykamp en heeft verschillende bos crossen gelopen. 
Julius is super braaf, maar niet geschikt voor de beginnende ruiter/amazone, hij is namelijk best sensibel. (gooit je ver uit zadel) 
Wij zoeken een fanatieke ruiter of amazone die hem blijft uitdagen. 

Julius is ontwormd, ingeënt en gechipt, gaat jaarlijks naar de tandarts, om de 9 weken naar de hoefsmid en is makkelijk op de trailer

Richtprijs € 12000,= ( bij een goede klik uiteraard onderhandelbaar )

Voor meer informatie graag appen of bellen naar: 06-23555477

Alle keuringen zijn toegestaan k.k.
 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.