We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Don Luigi MVVIP
Stamboek: NRPS
Leeftijd: 7 jaar (3-7-2015)
Geslacht: Ruin
Stokmaat: 148,5
Vader: Don Cremello du Bois
Moeder: It’s Annebel
Dressuur: M2 (6 winstpunten)
Springen: (L niveau, 90 cm)

Door het bereiken van 18 jarige leeftijd te koop: onze super veelzijdige pony Don Luigi.  Sinds veulen hebben wij de pony in ons bezit en is vervolgens door ons beleerd en zorgvuldig opgeleid. Deze bink heeft veel potentie voor de hogere sport klasse.

De pony heeft drie sterke gangen en laat zich in zowel de dressuur als springring altijd van zijn beste kant zien. Hoe groter de concoursen hoe mooier hij het vindt. Als 4 jarige (2019) debuteerde hij op de Gelderse Kampioenschappen en werd zowel in de dressuur als het springen Gelders Kampioen. Hij heeft sinds die tijd geen kampioenschap overgeslagen, stond altijd geselecteerd voor de provinciale en Nederlandse Kampioenschappen. Vorig jaar liep hij tevens mee in het Z viertal  Kür op muziek, ook in deze discipline werd hij Gelders Kampioen.

Hij heeft een fantastisch karakter, prettig in omgang en heel fijn om mee te trainen  Dit paard zal zich in de toekomst zeker gaan bewijzen in de sport en hoge ogen gooien in de dressuurring en springring.  Hij staat vierkant op ijzers en hij is braaf als de smid hem beslaat.  Hij is röntgenologische gekeurd en heeft een kleine bemerking op de röntgenfoto welke voor de sport geen enkel probleem zal vormen. Voor meer informatie graag alleen bellen: 06-55220003 

Stamboom

Vader Don Cremello du Bois
Vader van vader Golden Dancer
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder It's Annebel
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.