We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zenn is een super fijne eerlijke brave pony. Echt een buitenkans.

Ze loopt nu vanaf begin juli onder het zadel en pakt het werk erg goed op. Naast een fijne dressuur pony laat ze ook al heel makkelijk haar spring kwaliteiten zien. Ze is fijn in de basis gereden waardoor deze fijn door haar nieuwe ruiter naar eigen hand is te zetten wat een groot voordeel is.
Zen is wedstrijd klaar, heeft onlangs haar eerste dressuur wedstrijd gehad en beloond met 197/208 punten. Was super braaf, bom proef en de complimenten van de jury.
Aangezien Zenn al 4 is heeft zij de perfecte leeftijd om sneller in de klasse te mogen starten. Daarbij heeft zij zich goed kunnen ontwikkelen waardoor de nieuwe ruiter ook lang plezier van haar kan hebben.

Haar mooie aparte zwarte kleur is de wens van veel ruiters. Daarbij heeft ze een erg mooi voorkomen en heeft ze een erg vriendelijk sociaal karakter
geen stal gebreken, gaat makkelijk op de trailer, en met alles erg prettig in de omgang

Zen komt uit de top fokkerij van Orchard en heeft dit jaar ook een super apart veulen gegeven. Ze fokt haar mooie zwarte kleur ook door bij haar nakomelingen. Gezien haar kwaliteiten valt Zen in de hogere prijsklassevoor meer info, staan we u graag te woord

Stamboom

Vader Westerhuis Cupido
Vader van vader Steerwolde‘s v.i.p.
v.v.v. Wengelde Ricardo
Sport
m.v.v. Wester akema‘s Nicolien
Kroon, elite
Moeder van vader Westerhuis Honey
Ster Preferent
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Orschard Red Planet
Keur
Vader van moeder Brouwershaven Daimond Hit
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Orschard Wielkanoc
Kroon, elite, prestatie
v.m.m.
m.m.m. Orschard perestrojka
Kroon, elite, prestatie

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Dressuur 2022 BB 1