We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Juristo is een ontzettende lieverd en een prachtige verschijning! Hij valt op door zijn looks en fraaie halsvorm. Eenmaal in beweging blijft hij verbazen met zijn fantastische draf! Hoe kan het ook anders met kampioenshengst Eise Sport Elite 489 als vader en een modelmerrie als moeder.

Juristo is niet alleen een knap en goed bewegende ruin, ook zijn karakter is erg fijn! Vriendelijk, rustig en eerlijk. Juristo wordt gereden onder het zadel. Hij heeft hele prettige instelling, rustig en toch leergierig. Hij valt op met zijn basisgangen en we verwachten dat hij kan uitgroeien tot een talentvol sportpaard! De basis heeft Juristo inmiddels goed onder de knie. Hij is klaar om rustig aan verder opgeleid te worden. Gezien zijn lieve karakter zal Juristo ook een fijn familie- en/of recreatiepaard zijn. Juristo is rontgenologisch goedgekeurd.

Bij serieuze interesse kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0) 627152867 (Piet Sibma). Via mail worden geen prijzen gegeven.

Stamboom

Vader Eise
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Model
Vader van moeder Beart
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.