We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De Marengo Hoeve is een kleinschalig, rustige privé pensionstal waar de paarden verzorgd worden alsof het voor mezelf zou zijn.😉
De Marengo Hoeve beschikt over 3.5 ha met hout omheinde grote weides, een buitenpiste van 22 x 65m, een gezellige binnenpiste, galoppiste van 4 x 550m, solarium, 2 wasplaatsen, 2 poetsruimtes, ...
Elke stalklant beschikt over een XL zadelkast rechtover hun stal.
De geïsoleerde stallen van 3.5 x 4m of 3.5 x 4.5m zijn ruim, luchtig en hebben veel lichtinval. De boxen zijn gevuld met kwalitatieve houtkrullen en worden elke dag gereinigd, bij nat of vriesweer blijven de paarden op stal en worden de boxen minstens 3x gemest. De natte plekken worden tijdig uitgeschept en wekelijks gaat er een verse pak houtkrullen bij. 
De paarden gaan het hele jaar door bij droog weer een volledige dag in de weide. Bij temperaturen vanaf 30 graden, gaan de paarden reeds rond 4u 's morgens in de weide en tegen de grootste hitte gaan ze terug in hun frisse stal.
De paarden krijgen 2x /dag kwalitatief krachtvoeder, tijdens de winter krijgen ze 's avonds ook nog wortels. Er wordt droog hooi gevoederd volgens behoefte (ook in de weides). Elke weide en stal beschikt over een automatische drinkbak. Elk paard krijgt steeds een liksteen.
Ook op zon- en feestdagen worden ze op dezelfde manier gesoigneerd. Eventuele supplementen worden toegediend, alsook de nodige zorgen.
De Marengo Hoeve aanvaardt geen tijdelijke pensionklanten. 
Er kan ook les gevolgd worden. Emmy heeft het diploma trainer B praktijk dressuur en rijd op dit moment succesvol mee in niveau 4 (laagste niveau nationaal) met een eigen fok.
NIEUW: eigen lesgever kan, mits betaling van 25€/uur, de piste is dan ook voor uw privé gebruik.
Steeds welkom voor een vrijblijvend bezoekje, dit best na afspraak.
Voor meer info: 0477502798