We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas komt het moment dat ik mijn super leuke, lieve, clown pony Lucky moet verkopen.
Rathpeak Lady Luck (roepnaam Lucky) is een merrie van 8 jaar oud en 148cm hoog. Een mega leuke allround pony, crossen, dressuur, springen en buitenritjes, niks is te gek voor Lucky en ze vind het allemaal leuk. Wel is het een pony met een gebruiksaanwijzing en moet je haar eerst doorhebben en sterk in je schoenen staan, anders gaat ze met je aan de haal, want eigenwijs en slim is ze zeker. Ze is geboren in Ierland, dus afstamming is onbekend. Sinds 2018 is ze in Nederland en hier is ze ook ingereden. Ik zelf heb haar verder doorgereden en aan heel veel dingen blootgesteld.
Ze gaat alleen naar een 5 sterren plekje waar ze veel buitenkomt en vaak buitenritjes kan maken, dat is namelijk wat ze het leukste vind, en in een stal staan vindt zij helemaal niks.
Ze is altijd netjes ontwormd en geënt, naar de osteopaat/tandarts geweest en is gechipt. In aug 2022 is ze gekeurd en goedgekeurd (met een kleine staar in haar oog, ikzelf heb er nooit iets van gemerkt en dit de toekomst zal dit waarschijnlijk ook zo blijven) . Als u interesse hebt kunt u mij zeker een berichtje sturen! Of op de instagrampagina @rladylucky kijken voor meer informatie.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.