We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cassidy is een prachtige 5 jarige ruin, een echte verschijning! Hij heeft een stokmaat van 1,48 (officieel gemeten) Hij valt op door zijn mooie kleur, sjieke uitstraling en een mega lief karakter. Hij heeft mooie gangen die niet zullen misstaan in de dressuurring. Een beginnend pasje wijken kent hij en dat pakt hij goed op! Hij heeft veel potentie voor de wedstrijdsport.

 Cassidy heeft ervaring op ander terrein en rijdt zowel even makkelijk in de binnen als buitenbaan. Cassidy is heel lief in de omgang en houdt van de aandacht die hem gegeven word. Ook is hij super lief tegen andere paarden en kan daarom ook in kudde verband gezet worden. Hij loopt braaf de trailer in en uit en is lief bij de tandarts, hoefsmid etc. Hij staat niet op ijzers.

 Ook vindt Cassidy buiten rijden super leuk en kan zowel alleen als samen naar buiten toe. Cassidy heeft een ruiter nodig die niet onzeker is en hem lekker aan het werk kan zetten! Met de juiste begeleiding zou een beginnende ruiter ook kunnen werken. Cassidy leert heel snel en pikt alles heel goed op. Vrijheidsdressuur vind hij ook leuk, springen heb ik nog niet met hem geprobeerd omdat mijn intenties daar niet liggen. 

Cassidy heeft een Nederlands paspoort. Hij is in februari nog naar de tandarts geweest (wolfskiesjes verwijdert). Voor de rest ziet alles er goed uit. 

Cassidy gaat enkel weg bij een goede klik en een 5⭐️ huisje waar hij overdag of vaker buiten kan staan.
Hij valt in de normale prijs klasse.
 Bij een goede klik en 5 ⭐️ huisje is de prijs bespreekbaar. Bij interesse,vragen of filmpjes bel of app naar: 0612444283

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.