We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aansprekend hengstveulen uit Nederlands Kampioen 1.60spr Highway M TN x Michael (1.55spr).

Moederlijn: Dark Angel is en nuchtere vriendelijke merrie, makkelijk in de omgang en rustig op stal. Wegens blessure zelfs niet meer in de sport, maar een volle zus springt op 1.30m niveau, waar de kwaliteit van het bloed uit blijkt. Ze komt uit goedgekeurde KWPN hengst Michael (Zeus x Nimmerdor) welke met Marc Houtzager op 1,55m heeft gesprongen en meerdere nakomelingen heeft in 1.40 en zelfs 1.55 en 1.60. Het eerste veulen van Dark Angel is vorig jaar geboren en D-OC en WFFS vrij.

Vaderlijn: Highway M TN, dit jaar onder Willem Greve zelfs Nederlands Kampioen op 1.60spr. Maar ook daarvoor al succesvol. Hij werd tevens Nederlands kampioen bij de 7-jarige, behaalde de finale van het wereldkampioenschap in Lanaken, sprong meer dan 24 foutloze rondes op een rij, won al 4 Longines ranking proeven en werd tweede in de 1,55m 5* proef in Verona. Highway M TN is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. Hij heeft veel tot zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. Highway M TN is een nakomeling van Eldorado van de Zeshoek. Vader Eldorado van de Zeshoek combineert de genen van stempelhengsten Clinton en Toulon en sprong in 2016 zelf ook onder Willem Greve op het allerhoogste niveau. Eerder werden zijn zonen Grandorado TN en Grodino al met veelbelovende cijfers ingeschreven bij het KWPN. De extreme verervingskracht van Eldorado van de Zeshoek komt in de zeer getalenteerde Highway M TN opnieuw tot uiting. Highway M TN viel in het KWPN-verrichtingsonderzoek op door zijn sterke galop, krachtige afdruk, enorme vermogen en watervlugge reflexen. Niet voor niks verdiende Highway M TN louter 8’en en 8,5’en voor de springonderdelen.

Veulen Skylar Lynn heeft niet alleen goede genen. Hij heeft ook snelheid en een krachtige galop zoals bij een springpaard in de dop wordt gehoopt. Hij is ook nu al fijn in de omgang: hij is goed te borstelen, geeft voetjes en kan halster op en af. Hij loopt met zijn moeder op een privé stal in een kleine kudde van 4. Hij is dagelijks in de hand maar leert ook sociale omgang met andere paarden doordat hij in de groep loopt. Skylar is te bezichtigen in Beckum (Hengelo OV).

Informatie: Melonie Kamphuis +316 28 63 84 11

Stamboom

Vader Highway M TN
Stb. HANN, KWPN, OS. (1,60 spr)
Vader van vader Eldorado van de Zeshoek TN
BWP ambassadeur, Elite, G-label, pref, prest_fok_NRPS. GGK: BWP, CHS, HANN, KWPN.. (1,60spr)
v.v.v. Clinton
BWP ambassadeur. GGK: BAVAR, BWP, HANN, HOLST, KWPN.. (1,60 spr)
m.v.v. Bijou Orai
VB. 1,60spr
Moeder van vader Zelana V
Prok
v.m.v. Chellano Z
GGK: Rhein, SF, Zang. (1,60 spr)
m.m.v. Uvita V
Ster (1,20 spr)
Moeder Dark Angel
VB
Vader van moeder Michael
stb. KWPN, OLDBG (1,55spr)
v.v.m. Zeus
Keur. HANN, KWPN, OLDBG, SF
m.v.m. Herarda
Elite, Pref, Prest, prok, Sprort(spr), Stb. (1,55 spr.)
Moeder van moeder Oppertunity
Stb.
v.m.m. Wolfgang
Keur. KWPN
m.m.m. Viola
Sport (dr), Stb. (1,20 spr & ZZ-licht)