We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overstap naar de paarden bieden wij onze pony Viènto (Timeless) te koop aan.

Viènto is een super leuke en lieve pony, zowel in de omgang als onder het zadel. Hij is 5 jaar oud (mei 2017) en is 1.48,5m hoog.

Viènto is een hele fijne en goed opgeleide pony, wij hebben hem uitgebracht tot en met het M1. Hij is regelmatig op wedstrijd geweest en is nog nooit zonder winstpunten thuisgekomen! In het indoorseizoen van 2022 is Viènto reserve
regiokampioen in de klasse L2 geworden. Hierna zijn wij ook op het Nederlands Kampioenschap gestart. 

Viènto kan ook goed springen en vindt dit heel leuk. Hier hebben wij hem niet verder in opgeleid i.v.m interesses ruiter. Hij gaat regelmatig mee op buitenrit en is hier hartstikke braaf. 

Viènto is fijn te rijden, goed aan de hulpen, licht in de hand en werkwillig. Hij pakt de oefeningen super snel op. Hij vindt het ontzettend leuk om voor je te werken, maar hij heeft wel een zelfverzekerde ruiter nodig die hem, onder de juiste begeleiding, duidelijk kan vertellen wat hij moet doen door zijn jonge leeftijd.

Viènto is een superleuke pony voor iemand die allround wilt rijden en lekker wedstrijden met hem gaat starten! Je gaat heel veel plezier beleven met deze lieve pony! Hij is ook super lief en braaf met jonge kinderen.

Viènto loopt graag veel buiten in gezelschap van andere paarden. Het is voor ons ook erg belangrijk dat hij dit kan op zijn nieuwe plekje.

Hij is in april 2020 klinisch goedgekeurd, inclusief röntgenlogisch benen en hals. Vrij van (stal) gebreken. Hij is super braaf en makkelijk met wassen, scheren, bij de hoefsmid, trailer laden, op vreemd terrein, etc!

Prijsklasse €13.500 - €16.500
Bij interesse graag bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 06-50623564

Stamboom

Vader Spoekedammetje's Nick
Prestatie
Vader van vader Jacodi's Bo's Barclay
Keur
v.v.v. Woodrow Carisbrooke
Preferent
m.v.v. Silronray's Beaudeline
Kroon preferent
Moeder van vader Nicoline
Elite kroon preferent
v.m.v. Brummerhoeve's Boss
Preferent
m.m.v. Veenhoeve's Carolien
Kroon
Moeder Equile's Hannah
Kroon
Vader van moeder Frodo's Boy
v.v.m. Holthausen Frodo II
Keur
m.v.m. Fiona's Madam
Ster
Moeder van moeder Equile's Maury
Kroon
v.m.m. Burley Phantom
m.m.m. Equile's Maureen
Ster preferent