We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze Mercedes Actros Gigaspace is zoveel meer dan een paardenvrachtwagen. Dit is maximaal comfort, wonen en werken tegelijk.

De Gigaspace is zo samensgesteld dat het comfort van het leefgedeelte door is getrokken naar het paardengedeelte waarbij de veiligheid en het welzijn van de paarden voorop staan.

Het rijcomfort van de Mercedes Gigaspace is in de afgelopen jaren sterk vergroot. Door de MirrorCam, gedeeltelijke automatische rijfuncties, een multimedia cockpit en het doorontwikkelde veiligheidssysteem maakt het dat deze auto niet alleen een fantastische rijervaring geeft maar ook nog eens een bijdrage levert aan de verkeersveiligheid.

Er is plaats voor zes paarden welke diagonaal in de wagen staan. Vanuit het paardengedeelte is er een deur die entree geeft naar de ruime living. Het zitgedeelte is, doormiddel van het pop-out systeem, ruim en open.De royale living biedt ruimte voor zes personen, voorzien van een ruime zitbank en flatscreen. Er is een ruime douche met toilet. In de keuken zit een koelkast en er is voldoende opbergruimte.

https://www.deboer-horsetrucks.nl/product/6283b1765fa94d85a/mercedes-actros-gigaspace-6-paarden

Voor meer informatie:
www.deboer-horsetrucks.nl
verkoop@deboer-horsetrucks.nl
0528-241676
06-19467210