We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas wordt onze dochter te groot voor Luna!

Luna is een 7 jarige vos merrie van 147,5 cm (officieel gemeten).
Ze wordt momenteel uitgebracht in het Z1 dressuur maar heeft zeker nog meer in haar mars. Ze kan ook goed springen maar door interesse van de ruiter slechts een enkele keer in het B uitgebracht op wedstrijd.. Daarnaast heeft ze enkele crosslessen gevolgd en ook dit pakt ze goed op.  

Luna is verkeersmak en ook op buitenrit is ze super braaf. Zowel alleen als met andere paarden. Ze heeft geen merriestreken en geen stalgebreken. Ze is braaf bij de smid en op de trailer. Ook is ze altijd netjes op tijd geënt, ontwormd en naar de tandarts geweest. Momenteel staat ze voor op ijzers.

We zoeken voor haar een 5* huisje met dagelijks weidegang bij een amazone/ruitertje dat net zoveel plezier van deze pony gaat hebben als onze dochter. Handelaren hoeven niet te reageren. Bij aankoop in 2020 is Luna volledig klinisch en X-ray gekeurd. Overkeuren is uiteraard toegestaan kk. 
Overname van zadels (dressuur- en veelzijdigheidszadel) dekens en overige toebehoren is mogelijk. 

Voor meer info: +31 6 27114778 of whatsapp

Stamboom

Vader Zip
Vader van vader Zodiak
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Viva la Bam
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Casper
m.m.m.