We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

RISTO'S BOY

Wij zoeken een geweldige nieuwe plek voor onze ervaren, luxe Welsh sectie B pony (1.19 cm) omdat onze dochter te groot is voor hem en hij nu amper meer bereden wordt. Hij mag dan wel 20 jaar oud geworden zijn, maar dat zie je niet aan hem! Hij was op wedstrijd een echte blikvanger. Hij is M2-dressuur en B springen (beiden met winst) geweest bij zijn vorige eigenaren.

Onze dochter heeft zelf weinig wedstrijden gereden. Zij heeft vooral Bixie (dressuur en springen) gedaan en is B-dressuur gestart (met winst). Springen vindt hij ook erg leuk. Zowel bij ons als bij zijn vorige eigenaar een echte prijzenpakker!

Hij is heel braaf in de omgang en met rijden, maar kan soms wel wat sensibel zijn. Wij vinden hem dan ook niet geschikt voor een net beginnende of angstige ruiter. Hij bokt en steigert beslist niet! Hij heeft meegelopen in de clublessen en is meerdere keren op ponykamp geweest. Hij is braaf op buitenrit.

Wij verkopen Boy inclusief zijn spullen:
-          Zadel (15 inch veelzijdigheidszadel Pagony Diamant) + dekjes (incl. wedstrijddekje)
-          Hoofdstel (Kieffer)
-          Dekens: 0 gr regendeken Pagony, 200 gr winterdeken (met afneembare nek) Horsewear Amigo turnout, 200 gr staldeken Pagony de Luxe II, 400 gr winterdeken Pagony, wollen deken Pagony, beenbeschermers/springschoenen, halster, vliegenkap, neusbeschermer.

Uiteraard is hij goed gevaccineerd, ontwormd en heeft hij geen stalgebreken. Hij gaat jaarlijks naar de tandarts op de dierenkliniek, daar is hij half april j.l. nog geweest. Wij zoeken een plek met weidegang en stalling (hij kan zowel alleen als in de groep staan).

Handelaren hoeven niet te reageren!

In de periode van 22 tot en met 26 augustus alleen ’s ochtends bereikbaar i.v.m. vakantie (21, 27 en 28 augustus niet telefonisch bereikbaar).
Bellen kan op 06-23618364. Bij geen gehoor appen of mailen naar biancakolk@harmony4horses.nl.

Verkoop in opdracht van eigenaar.

Stamboom

Vader Skellorn Benedict
Vader van vader Skellorn Music Boy
v.v.v. Baledon Squire
m.v.v. Brynpicca Butterscotch
Moeder van vader Sunbridge Bett
v.m.v. Ardgrange Dihafel
m.m.v. Hollytree Bettryn FS2
Moeder Koekoekshof Veronique
Vader van moeder Arkelshof's Sunlight
v.v.m. Solway Master Bronze
m.v.m. Derwen Chestnut Lady
Moeder van moeder Mini Hoeve's Monique
v.m.m.
m.m.m.