We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uit onze fokkerij 3 geweldige merrie veulens te koop.

1 Surona, zij is een dochter van de hengst Livius uit de mooie preferente merrie Zurona (Negro) Dit merrie veulen heeft drie super mooie gangen en een sterk en goed gebouwd exterieur. Ze is een plaatje om te zien maar daarnaast ook zeer lief in omgang. Uit deze moederlijn komen zeer veelbelovende sportpaarden. Zurona zelf heeft al meerdere nakomelingen in de hogere klasse dressuur voortgebracht en een derde bezichtiging hengst van het KWPN. Zowel voor de fokkerij als voor de sport een zeer interessant veulen
2 So Murona. Zij is een dochter van de hengst Fuerst Dior uit de prachtige merrie Murona (For Romance) Wederom een merrie met drie zeer goede gangen en mooi gebouwd, daarnaast is deze dame nog liever dan lief. Moeder Murona is een prachtige zwarte dochter van Zurona met hele mooie gangen en een top karakter. Deze merrie is als driejarige te zien in het youtube filmpje Zij gaat na het afspenen de sport in. 
3 Special Effect. Zij is de dochter van de hengst Livius uit mijn eigen Lichte Tour merrie Effect Rhythm (v. Jazz) Special is ook echt special, ze heeft een stel lange benen onder een mooi sportief lijf. Ze is heel zacht van karakter maar wel een echte lolbroek. Ze lijkt heel erg op haar moeder dus dat belooft wat voor haar toekomst. Met Effect ben ik na wat jonge paarden rubrieken, begonnen in het Z1 en ze heeft vele successen behaald tot en met het internationale Lichte Tour.

Bij interesse sms of whatsapp bericht op 0651558638

Stamboom

Vader livius
Vader van vader Bordeaux
v.v.v. United
m.v.v. Venna
pref, prest, ster
Moeder van vader BLUEBERRY-UTOPIA
Elite, IBOP(drs), prok, sport(dr
v.m.v. Vivaldi
pref, Stb., WFFS-free
m.m.v. LADY-UTOPIA
pref prestatie ster
Moeder zurona
Elite, IBOP(drs), pref, prok
Vader van moeder negro
pref Inter A/B/II
v.v.m. ferro
grand prix
m.v.m. Fewri
Moeder van moeder murona
Elite, pref, prest, prok
v.m.m. Vincent
grand prix
m.m.m. Fiona
Z1 dress