We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Chique merrieveulen van Fürst Dior x Embassy III x Brentano II, geboren op 18 maart 2022 en geregistreerd bij het Hannoveraans stamboek. Luna is correct gebouwd, kan zeer goed bewegen en heeft een mooie bovenlijn. Zij zal uitgroeien tot >170 cm.

Luna heeft, net zoals de moeder en ook de vader Fürst Dior, een top karakter. Ze is vriendelijk, nieuwsgierig en heel makkelijk. Ze is halstermak, lopt braaf mee en ook voetjes optillen is helemaal geen probleem. Bovendien kent zij de smid en is ontwormt.

Uit de moederlijn komen veel internationaal successvolle sportpaarden, o.a. de gekeurde Grand Prix winnaar Benetton Dream FRH. Moeder Eminentia is geregisteerd in het Hauptstutbuch van de Hannoveraner Verband. Bij de registratie viel zij door haar mooie bovenlijn, haar correct fundament en de zeer goede stap op.

Vader Fürst Dior stamt af van de Duitse stempelhengst Fürstenball en heeft 2020 de Sporttest voor hengsten in Münster-Handorf met topscores voor zijn gangen en rijbaarheid gewonnen. Zoals Luna hebben zijn naakomelingen vaak een fijne oprichting, terwijl ze mooi in het achterbeen aansluiten, en laten veel belofte voor de toekomst zien.

Helaas had Luna met een maand een hoornvliesletsel, waarvan een litteken op het linker oog is over gebleven. Hij ziet gewoon op het oog en zou volgens de dierenarts geen beperkingen in haar toekomst als rijpaard hebben. 

Stamboom

Vader Fürst Dior
Prämienhengst
Vader van vader Fürstenball
Elite, Hauptprämie, Prämienhengst
v.v.v. Fürst Heinrich
m.v.v. Maradonna
Elite, Staatsprämie
Moeder van vader Silvia
v.m.v. Sir Donnerhall I
Hauptprämie
m.m.v. Sina
Moeder Eminentia
Hauptstutbuch
Vader van moeder Embassy III
v.v.m. Escudo I
m.v.m. Sammy Jo
Staatsprämie
Moeder van moeder Baronin
v.m.m. Brentano II
m.m.m. Gloria