We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Glock’s Taminiau x Uphill x Jazz

Vraagprijs 6750 - 7750.
Mag direct afgespeend worden.

Welke ambitieuze Amazone/Ruiter mag Skylger in de toekomst blij gaan maken? 

Zeer aansprekend, hoogbenig en lichtvoetig hengstveulen van 30-03-22. Tijdens de veulenkeuring van Zuid-Holland het beste hengstveulen. Op de NVK in Ermelo mocht hij na 2 veulens die geplaatst waren voor de finale zich als eerste opstellen in zijn groep. Kortom, véél kwaliteit voor de toekomst!

Moeder Guleida is voorlopig Keur, PROK en zal naar verwachting eind dit jaar het Elite predicaat middels de sport gaan behalen. Guleida was als 3 jarige kampioen van de 3-jarigen in Drenthe met 90 punten voor de draf. Ook haar moeder Uleida was kampioen van Drenthe. Uit de directe moederlijn komen meerdere GP paarden.

Vader Glock’s Taminiau was dit voorjaar de winnaar van de Hengstencompetitie in de klasse z // zz-licht.

Skylger is het 3e veulen uit Guleida. 3 jarige merrie v. Jerveaux en 2 jarige hengst v. Le Formidable zijn nog in mijn bezit en staan op dit moment in training voor IBOP en hengstenkeuring. Van beide zijn ook filmpjes beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op; 06-38300326.

Stamboom

Vader Glock’s Taminiau
Vader van vader Glock’s Toto Jr.
STB
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Vitamine C.
Elite, Preferent, Prestatie, PROK
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Guleida
Vrl. Keur, PROK
Vader van moeder Uphill
STB
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Uleida
Ster, PROK
v.m.m.
m.m.m.