We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:
(In opdracht van eigenaar)
Wolling’s Derrin een mooie en lieve 5 jarige welsh pony ruin van 1.26 (officieel gemeten) Dit maakt hem een grote B pony.

Afstamming: Waxwing Perin X kulltops Juventus Fokker: Stal Wolling
Derrin bij ons ook wel “mini mouse” is een lieve en werklustige pony. Hij houd van aandacht en is ontzettend lief met poetsen, wassen en knuffelen dit kun je uren met hem doen. Fijne pony in de omgang. Mini heeft nog geen wedstrijd ervaring, is op vreemd terrein wel ontzettend braaf en kijkt eigenlijk niet snel ergens van op. Hij wordt op dit moment op L niveau getraind en pakt dit werk erg makkelijk op. Mini loopt vanaf zijn 3,5 jaar onder het zadel. Mini is goed verkeersmak. Loopt braaf in de clubles, en springen voor de afwisseling vind hij ook erg leuk. Een zeer allrounde pony die in de toekomst met een passende amazone zeker niet zal misstaan in de wedstrijd ring.

Voor onze pony zijn we opzoek naar een 5* huisje met een amazone die al enige ervaring heeft in het rijden en fijne begeleiding zal krijgen.
Pony is vrij van gebreken, altijd netjes onderhouden, enten, smid, tandarts.
Vragen of interesse
06-24887916 Jessica

Stamboom

Vader Waxwing perin
Vader van vader Kulltops Juventus
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.