We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/57317/anne-fleure
Wij zijn op zoek naar een goed plekje voor Anne Fleure, het goede plekje is belangrijker dan de prijs! Anne is niet geschikt voor beginners. Op dit moment kan ik Anne niet de tijd en aandacht geven die zij nodig heeft en is de zeer moeilijke beslissing genomen dat afscheid nemen beter is. Anne is inmiddels even niet meer onder het zadel geweest ivm persoonlijke redenen.
Anne Fleure is een 17-jarige temperamentvolle merrie, maar met veel geduld en vertrouwen kan Anne je beste vriendin worden! Dit vereist echter wel tijd en aandacht. Met name grondwerk in de eerste periode is belangrijk.
Zelf heb ik aardig wat kilometers met haar gemaakt. Springen vindt ze ontzettend leuk en heeft ze wedstrijdmatig 1.10 gesprongen. Ik haar voornamelijk dressuurmatig gereden. Buitenritten zijn ook mogelijk. Van grote trekkers tot wapperende vlaggen, ze geeft er weinig om. Wel is het aan te raden om een ander paard bij je te hebben. In het water is het net een spetterend klein kind (wat hilarische momenten kan opleveren). Kortom, stiekem is het echt een heel leuk paard als de klik er is!
Anne Fleure zal een uitdaging onder het zadel zijn in het begin. Daarom is grondwerk en voldoende tijd en aandacht belangrijk. Ze moet echt haar ei kwijt kunnen, anders kan zij lekker gaan klieren. Mede daarom is zij dus niet geschikt voor een beginnende ruiter. Ze is immers niet de kleinste ;) Wanneer er dus voldoende tijd, aandacht en beweging is voor haar, dan is er niets aan de hand en heb je een geweldig powerpaard onder je! 
De fokster is Jeannette Bervoets, waar zij uit de Fleure lijn komt. Anne Fleure heeft 4 veulens gehad, waaronder Evita. Evita is elite en momenteel loopt ze in het 1.40 onder Selina Volckmann in Duitsland. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.