We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: HERK-DE-STAD
Fokker: Alfa Stables
Contact: Sabine Smit - Veulentekoop.nl - +31 (0)6 - 22 44 68 43

Dit veulen wordt geadverteerd door Veulentekoop.nl.
Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties.
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
-----
Skyfall AS is een sterk gebouwd hengstveulen met drie fijne correcte gangen. Zijn vader is niemand minder dan de succesvolle hengst Hermès (v. Easy Game) die onder Dinja van Lieren tot grote hoogte stijgt. Van grootmoeders kant beschikt hij over top springgenen. Dit samen met zijn meewerkende karakter maken hem tot een uitstekende toekomstige sportpartner!
-----
Moeder is de jonge 4 jarige Oldenburger merrie Hennessy AS (v. Ferdeaux). Hennessy AS heeft een fijn meewerkend karakter. Ze is zadelmak en beschikt over een mooie zuivere taktmatige draf en komt goed tot dragen. Ze galoppeert met veel gemak en kan daarin zeer goed sluiten.  Skyfall AS is haar eerste veulen.

Grootmoeder is de merrie Himla van het Nederassenthof (v. Landlord). Zij stamt uit de Hannoveraner merrielijn Halde (stam 1191607). Een merrielijn die garant staat voor paarden op top springniveau. Himla bracht tot op heden 5 veulens in de dressuur- en springrichting, waarvan Hennessy AS haar oudste nakomeling is. 

In de merrielijn vinden we o.a.:Coquet van de Potaarde Z (v. Cumano) internationaal 1.60m en GP-winnaar met Christian AhlmannCastor van het Molenhof Z (v. Catoki) - 1.60m. Dominque Hendrickx (Bel)Simply the Best van het Molenhof (v. Chatman) - 1.60m. - Jody Bosteels (Bel)Balou van het Molenhof Z (v. Berlin) - 1.55m. - Remco Been (Ned)Undercover van het Molenhof (v. Skippy II) 1.40m Campari Blue van het molenhof (v. Mr. Blue) 1.40mJericho (v. Clarence I) - 1.45m.Hargane vd Potaarde (v. Diamant de semilly) 1.50m - Niels Bruynseels (Bel)
-----
ader is de KWPN goedgekeurde hengst Hermès (v.  Easy Game). Hij was winnaar van het brons op het WK in Ermelo bij de 6 jarige dressuurpaarden, hij noteerde meerdere overwinningen in de Hengstencompetitie en in 2020 debuteerde de pas 8 jarige hengst op Grand Prix niveau met zijn amazone Dinja van Liere.  Zijn prestaties en scores ruim boven de 70% vielen op bij het Olypmisch Comitée en selectie voor de Olympische Spelen in Tokyo volgde. Helaas gooide een administratieve fout zijn optreden op de Olympische Spelen roet in het eten.Hermès ontwikkelt zich goed als fokhengst. zijn nakomeling hebben veel rasuitstraling en vallen op door hun lichtvoetige manier van bewegen. Ze beschikken over een mooi dressuurmodel en bewegen bergopwaarts.Inmiddels stapelen de successen zich op en heeft Hermès de aansluiting gemaakt met de absolute wereldtop!

Stamboom

Vader Hermès
Grand Prix
Vader van vader Easy Game
PSG/Inter I
v.v.v. Gribaldi
Grand Prix
m.v.v. Evita XII
Moeder van vader Bukkie
Keur, Preferent, Prestatie, EPTM-dr
v.m.v. Flemmingh
1.30m.
m.m.v. Ukkie
Elite, Preferent, PROK
Moeder Hennessy AS
Vader van moeder Ferdeaux
PSG/Inter I
v.v.m. Bordeaux
Grand Prix
m.v.m. Part Two
Moeder van moeder Himla vh Nederassenhof
v.m.m. Landlord
m.m.m. Elina van het Nedrassenhof