We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Koningshoek Rosalie (sportnaam Bella Rosa) is een knappe aansprekende merrie van 12 jaar (12-07-2010) met een stokmaat van 1.42. Ze is Z2 dressuur geklasseerd en hierin ook uitgebracht. De oefeningen zijn netjes en goed bevestigd.  Ze laat ook een hele leuke sprong zien maar is hierin niet uitgebracht op wedstrijd.  

Bella Rosa is inmiddels 4 jaar in ons bezit en is door onze dochter zelf verder opgeleid naar het Z.  Haar geschiedenis is bij ons bekend.  In 2019 hebben ze deelgenomen aan het TTC Zuid-Holland dressuurprogramma. Afgelopen april hebben ze deelgenomen gedaan aan het NK dressuur pony's in de klasse M2 en in juli dit jaar zijn ze reservekampioen Z1 pony's geworden bij de Jong KNHS Zuid-Holland Competitie. 

Bella Rosa is braaf op het strand, bos en vreemd terrein.  Ze heeft een fijn karakter, We denken dat ze het best tot haar recht komt bij een ambitieus ruitertje met enige ervaring.  
Bella Rosa is braaf bij de hoefsmid, heeft haar entingen en ontworming altijd op tijd gehad en is regelmatig naar de tandarts en fysiotherapeut geweest. 

Voor meer info graag een whatsapp of telefonisch contact. Tijdens kantooruren ben ik helaas niet altijd bereikbaar, graag dan even een boodschap inspreken of whatsapp sturen.  Hogere prijsklasse. Keuren mag, kosten koper.   

Stamboom

Vader Orchid's Tygo
Vader van vader Marits Mistique
v.v.v. Beechwood Lucky Star
m.v.v. Perfections Marit
kroon
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Jasmijn Elma
ster
Vader van moeder Ruighenrode's Dwight
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Olthof's Beauty
kroon
v.m.m.
m.m.m.