We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Op de grens van de provincies Groningen, Drenthe en Friesland staat deze prachtig gelegen woonboerderij met 5 zeer grote slaapkamers. Rondom vrij uitzicht en toch zeer privé door de mooie boomwallen. Middenin het coulissenlandschap. Uit je keukenraam je eigen dieren zien op hoog gelegen (zand)weidegrond waardoor vee het jaarrond naar buiten kan. Een geweldige plek voor kinderen om op te groeien. Op deze plek krijg je een instant vakantiegevoel, ook als je thuiswerkt.

7 boxen, trailercarport, garage, opslag hooi/stro, rijbaan met polyvlok, spiegel en verlichting. Verwarmde zadelkamer en hondenverblijf. Scholen, winkels en A7 om de hoek.
Energielabel B dus goed geïsoleerd. Vlakbij A7, winkels en scholen. Uitstekende OV verbinding met Groningen. Nu: agrarische bestemming. Gemeente heeft schriftelijk bevestigd dat dit indien gewenst (vlot) gewijzigd kan worden. De keuze is dus aan u.
https://www.funda.nl/koop/zevenhuizen-gr/straat-carolieweg/
Neem gerust contact op met: Makelaardij Friesland/ Qualis Makelaars