We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Privé Stal ’t Noordereind, gevestigd te Kerk Avezaath, is gespecialiseerd in Nederlandse en Duitse sport/rijpony’s. Wij hebben diverse spring en dressuur pony’s in de stokmaat D en E.  

Hierdoor kunnen we u het volgende aanbieden; 

Een super goed bewegende 2,5 jarige D-pony;

GoldenBoy

Deze super bewegende ruin is 2,5 jaar oud, daarbij toont hij 3 ruime gangen! Deze uitmuntende galop (gedragenheid, balans en afdruk), draf en stap kom je maar weinig tegen.

Het is een Welsh-rijpony met een leuke afstammeling wat je echt terugziet in zijn gedrag (braaf) en beweging. Momenteel meet de pony 1.37 en ontwikkelt zich ontzettend goed. Gezien de potentie en ontwikkeling door de trainingen zal de pony zich met de tijd verder ontwikkelen. 

De vader en moeder hebben een stokmaat tussen 1.42 m en 1.45 m de verwachting is dat de eindmaat van GoldenBoy zo rond de 1.42 m zal zijn.

GoldenBoy is braaf bij de hoefsmid, tandarts en makkelijk te laden.

Filmpjes op aanvraag...GoldenBoy is ontwormt, geënt en bij de tandarts geweest.

Voor interesse of informatie kunt u contact opnemen met Privé Stal ’t Noordereind er is ook de mogelijkheid de pony te bezichtigen.  

Er zijn meerdere pony’s beschikbaar in verschillende Prijsklasse 

Stamboom

Vader Jonkers' Jayden
Vader van vader Valerio
v.v.v. Hagelkruis Valentijn
m.v.v. Bokkesprong Caprice
Moeder van vader Jonkers' Simone
v.m.v. Orchard Boginov
m.m.v. Jannet
Moeder Lissy
Vader van moeder Le Matsjo
v.v.m. Leuns Veld's Elegant
m.v.m. Snjahof's Pallatin
Moeder van moeder Maxima
v.m.m. Verona's Bo-Gi
m.m.m. Wester Aikema's Olga