We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Op zoek naar een top talent voor sport en misschien wel fokkerij? Deze atletische Securus Eickenrode wordt 24 augustus geveild bij Elite Veulenveiling Borculo.

Eldorado vd Zeshoek x Vingino

Securus Eickenrode valt op met zijn atletisch vermogen, elasticiteit en top galoppade en is bovendien gefokt uit een topscorende merrie (85 voor springen) met vier prestatie-merries achter zich. 

Moeder Debutante Fortuna behaalde het sterpredikaat met maar liefst 85 punten voor springen en bracht al de goedgekeurde 1.45m hengst Imnotafraid Fortuna!  Ze is bovendien halfzus van vier internationale springpaarden, waaronder Go to Fortuna (v.Eldorado vd Zeshoek) 1.50m van Bertram Allen, waar dit hengstveulen dus nauw aan verwant is. De 1.60m springpaarden Queen Jane (Mclain Ward) en Bulavsco (Sanne & Leon Thijssen) zijn gefokt uit de derde moeder van dit veulen. Dit is bovendien de moederlijn van Grand Prix springpaarden Bottorfer, Vorione Fortuna, Zellobee, Bull Run’s Divine Fortune en de goedgekeurde 1.60m hengst Entertainer.

Stamboom

Vader Eldorado vd Zeshoek
1.60m
Vader van vader Clinton
1.60m
v.v.v. Corrado I
1.60m
m.v.v.
Moeder van vader Bijou Orai
1.60m
v.m.v. Toulon
m.m.v.
Moeder Debutante Fortuna
ster D-OC
Vader van moeder Vingino
1.60m
v.v.m. Voltaire
1.60m
m.v.m. Notre Dame II
1.60m
Moeder van moeder Zancoulavsca Fortuna
ster prok prestatie
v.m.m. Vancouver
1.60m
m.m.m. Tulavsca
ster prestatie