We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer chique zwarte merrie (For Ferrero x Governor x First Final) met 3 zeer goede basisgangen, verwachte stokmaat: +1,70, aangenaam karakter, komt dagelijks in de hand.

Merrie met generatie na generatie topsport in de genen.

De moeder (v. Governor) werd kampioen bij de merrieveulens op het CK Turnhout. Ze komt uit de directe moederlijn van ggk KWPN hengst MISTER DIAMOND (v. Sir Donnerhall) en Westfaalse kampioenhengst VALVERDE (v. Vitalis). De eerste nakomeling (v. Escamillo) uit deze moeder was te bewonderen op de 2e bezichting op de KWPN hengstenkeuring 2022. Een 2e nakomeling, een chique jaarling hengst van For Ferrero en dus volle broer van deze merrie, komt tevens in aanmerking om als 2,5-jarige te worden aangeboden op de 1e bezichtiging van de hengstenkeuring.

De grootmoeder is succesvol in ZZ-Zwaar. Zij bracht in combinatie met Ampère al een Lichte Tour dressuurpaard. Zij is op haar beurt de moeder van de Westfaalse kampioenshengst VALVERDE (v. Vitalis). Samen met Eva Möller won hij in 2019 het Bundeschampionat en behaalde hij een 4e plaats op het WK jonge dressuurpaarden.

De grootmoeder van de moeder bracht het internationale Grand Prix paard Enrico (v. Ehrentusch) die momenteel zeer goed presteert onder zijn amazone Oksana G.

De overgrootmoeder van de moeder bracht het internationale Grand Prix paard Artemis (v. Florestan I), waarmee zijn ruiter Richard Davison zeer verdienstelijk presteerde tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012.  

Merrie met heel veel toekomstperspectief in zowel topsport als fokkerij. Dit is een unieke kans. Uitzonderlijk bieden we deze jaarling merrie aan omdat we dit jaar opnieuw een merrieveulen hebben. We verkopen enkel aan kopers met mooie en duidelijke toekomstvisie. Moeder en dochter hebben beide een D-OC predikaat. Hogere prijsklasse. +32 478 62 58 88

Stamboom

Vader For Ferrero
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Governor
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. First Final
m.m.m.