We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De vader van dit veilingveulen is niemand minder dan Contendro I. Het minste wat we kunnen zeggen van Contendro I is dat hij een veelzijdige vererver is. Hij bekleedt in de recentste ‘WBFSH-sire ranking jumping’ de 42e plaats en in de ‘WBFSH-sire ranking eventing’ de 5e plaats. Voor de internationale springsport leverde hij een indrukwekkende lijst springcracks, zoals GP Aken-winnaar Codex One, Cold Play (o.a. teamzilver tijdens de WEG in Tryon), Cinsey (5e in de 5* GP van Berlijn) en Contendros 2 (4e in de 5* GP van Wellington). In de eventingwereld heeft hij zijn briljante 5e plaats te danken aan o.a. Fischerchipmunk FRH, FRH Corrida, C’Est La Vie en Choclat.
Lilly Obolensky V/H Ruitjesbos, de moeder van Wangari Lilly O’, is een dochter van Cornet’s Prinz, een hengst waarmee Guido Klatte Jr. in 2012 19e werd in de finale van het WK voor 7-jarigen en nadien succesvol was in het 1m45-1m50-circuit. Lilly Obolensky heeft op regionaal 1m25 GP-niveau gesprongen en loopt sedert vorig jaar nationaal eventing B. Ze heeft de mentaliteit om altijd naar de overkant van de hindernis te springen. Daarnaast heeft ze veel vermogen en het potentieel voor grotere proeven. Haar moeder, Isaura, is vroegtijdig overleden. Con Carlos (v. Con Capitol) is een zoon van Miss Saigon en heeft 1m40 gelopen (zie video 1ste plaats 1m30).
Wangari Lilly O’ kreeg tijdens het afgelopen nationaal veulenkampioenschap hoge scores op ‘type en correctheid’ (31/40), ‘beweging’ (31/40) en ‘uitstraling’ (15/20). Tijdens het veulenkampioenschap in Moerbeke-Waas behaalde Wangari Lilly O’ de vijfde plaats. Wangari is een chic type met veel uitstraling en een goede bovenlijn. De draf en galop zijn ruim en dragend. 

Stamboom

Vader Contendro I
Vader van vader Contender
v.v.v. Calypso II
m.v.v. Gofine
Moeder van vader Bravo
v.m.v. Reichsgraf
m.m.v. Ofarim
Moeder Lilly Obolensky
Vader van moeder Cornet's Prinz
v.v.m. Cornet Obolensky
m.v.m. Almoxella
Moeder van moeder Isaura
v.m.m. Indoctro
m.m.m. Miss Saigon