We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ERP
FOKKER: Stoeterij VZ Hackerom – Dhr. A. Koenen – +31 6 51355546
U betaald bij aanschaf van dit veulen GEEN commissie!
----
Een veulen uit de merrielijn van de goedgekeurde KWPN hengst Monaco (v. Animo) en de internationaal 1.55m. geklasseerde paarden Picolo – Stephane Lafouge (FRA) en Diablo – Spencer Smith (USA).
-----
Moeder is de Elite, IBOP-spr, PROK merrie Jamona (v. Mr. Blue). Op de stamboekkeuring in Oirschot noteerde ze twee maal het cijfer 8 voor haar exterieur en vermogen.

Grootmoeder is de Preferente merrie Ramona (v. Animo). Zij leverde naast Jamona de Elite, IBOP-spr., PROK merrie Famona (v. Numero Uno), de Ster merrie Kamona (v. Numero Uno), het internationale 1.35m. springpaard Vulcano (v. Orlando) – Jaroslav Sima (CZE) en de Keur, Sport-spr. en  internationaal 1.35 m. geklasseerde merrie Camona (v. Vleut) – Jonathan Dixon (GBR).

Overgrootmoeder de Keur, Preferente, Prestaie merrie Katinka (v. Calypso) leverde de internationaal 1.55m. geklasseerde paarden Picolo (v. Animo) – Stephane Lafouge (FRA) en Diablo (v. Andiamo) – Spencer Smith (USA).
-----
Vader is de KWPN verrichtingstopper Komme Casall TN. Hij slaagde voor het verrichtingsonderzoek met 86,5 punt. Hij ontving daarbij driemaal een 9, voor zijn vermogen, instelling en rijdbaarheid.Zijn vader Comme il Faut (v. Cornet Obolensky) behoort tot één van de beste springpaarden ter wereld. Zijn moeder is dan ook niemand minder dan de legendarische merrie Ratina Z.De Holsteiner moederlijn van Komme Casall bracht al vele goedgekeurde hengsten, waaronder Coriano, Diarado en Corofino I.Komme Casall lijkt dan ook alles in huis te hebben voor sport en fokkerij.

Stamboom

Vader Komme Casall TN
1.35m.
Vader van vader Comme ir Faut
1.60m.
v.v.v. Cornet Obolensky
1.60m.
m.v.v. Ratina Z
1.60m.
Moeder van vader Arielle VI
Bezirksprämie
v.m.v. Casall
1.60m.
m.m.v. Upstream
Bezirksprämie
Moeder Jamona
Elite, IBOP-spr, PROK
Vader van moeder Mr. Blue
1.60m.
v.v.m. Couperus
1.60m.
m.v.m. Acarla
Ster, Prestatie
Moeder van moeder Ramona
Preferent
v.m.m. Animo
1.60m.
m.m.m. Katinka
Keur, Preferent, Prestatie