We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De royale Madesca heeft parcours ervaring in de klasse L en wordt op dit moment op M niveau getraind. De talentvolle merrie toont daarbij veel inzet. Madesca is gefokt uit de bewezen combinatie Berlin x Numero Uno. Berlin, in 2006 deel uitmakend van het gouden Nederlandse WK-team, heeft zich ondertussen ook als vererver bewezen met vele nakomelingen die op het hoogste niveau schitteren. Ook voor de fokkerij is Madesca er interessant. De moeder van Madesca is een bekende merrie, Numero Uno-dochter Desca voorzag immers al eerder van beloftevolle paarden, waaronder Ivo-C en Joint(beiden van Opium). En heeft twee paarden op internationaal niveau lopen Helioon (v. Jaguar Mail eventing 2* & Joint v. Opium internationaal 1.45)

Madesca valt in de de hogere prijsklasse, voor meer informatie of video kunt u contact opnemen met Edward van den Bragt 0650599998.

Stamboom

Vader Berlin
pref.
Vader van vader Cassini I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Estia
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Desca
Elite, EPTM(spr), PROK
Vader van moeder Numero Uno
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Jesca
Keur, pref, prest
v.m.m. Nimmerdor
m.m.m.