We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

EROZA (DAYANO X JETSET-D X LANCER II) 
⬛️
STB KEUR, SPORT -(DR), 2009, Mare, KWPN 
⬛️
Niveau: DR NL ZZL Stokmaat: 166cm Kleur: Bay 
⬛️
In 2014 in Oirschot bij de inspectie van de 4-5 jaar oude merries zei Toine Hoefs: Eroza is een prachtig gefokte merrie met een mooie lange hals en goed ontwikkelde schouders, een modern dressuurpaard met een hoop charisma. Op deze keuring mocht zij het Ster predicaat in ontvangst nemen en had ze de hoogste dag score met meer dan 80 punten. Op de centrale keuring in De Mortel mocht zij uiteindelijk het voorlopig keur predicaat in ontvangst nemen. 
⬛️
Eroza haar sport carrière ligt op ZZ-Licht niveau en ze wordt momenteel professioneel getraind op Prix St. George niveau waarbij haar talenten voornamelijk liggen bij de zijgangen, de verzameling en haar expressie. Wegens tijdgebrek en de COVID situatie de afgelopen jaren is ze niet heel actief mee geweest op wedstrijd.
⬛️
Eroza heeft een super lief karakter en is een echte pleaser. Dit zie je ook terug in haar werkwillige karakter tijdens de trainingen. Daarnaast is Eroza makkelijk te laden en transporteren zowel op de trailer als vrachtwagen en ze is braaf bij de hoefsmid en tandarts.  
⬛️
Eroza kan ook interessant zijn als fokmerrie vanwege haar super merrie lijn. Aan vaders kant zien we de bekende Grand Prix hengst Dolany alsmede Donnerhal met een succesvolle springlijn in de merrie Sonja, met dochter Onira (Lord x Colt) welke de succesvolle Grand rix merrie Love Story (v. Landlord) en de Staatsprämie merrie Tonira (v. Caletto II) heeft gebracht. Aan moeders kant zien we de beroemde Biwanta stam, een zeer predicaat rijke stam met ook Escansan Keur, pref, prest. welke de KWPN Goedgekeurde hengst Jetset-D en een aantal zeer belangrijke merries zoals Imre D. (v. Zirkoon) en Kornrose D. (v. Goodtimes) heeft gebracht.
⬛️
Wij denken dat Eroza zeer geschikt is voor een consequente, ambitieuze en vriendelijke ruiter die met haar de wedstrijdsport in gaat. Ook denken wij dat zij zeer geschikt is als leerpaard of voor de overgang van pony naar paard.
⬛️
De prijs is bespreekbaar bij een liefdevol thuis. 

Stamboom

Vader Dayano
aangew. verr. ond. / GGK: BWP, HOLST, NRPS / PSG/Inter I
Vader van vader Dolany
GGK: Holst / Grand Prix
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Hora-Li
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Walanda
Vader van moeder Jetset-D
STB GGK: FWB, KWPN, OLD / 1.10 spr / Z2 dr
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Rolanda
v.m.m. Lancer II
m.m.m.