We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NUENEN
FOKKER/CONTACT: Dhr. F. van Santvoort - +31 6 53128536

Dit veulen wordt geadverteerd door Veulentekoop.nl.
Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties.
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
-----
Sabelle S is een zeer aansprekend merrieveulen met als vader de top hengst Sir Donnerhall. Ook van moederskant beschikt ze over de genen van sportpaardenmaker Johnson TN. Sabelle S beschikt over drie uitstekende gangen en is daarmee een dressuurbelofte voor de toekomst.
-----
Moeder is de Johnson TN nakomelinge Isabel S. Sabelle S is haar derde nakomeling.

Grootmoeder is de Ster, Preferente merrie Ratina S (v. Flemmingh). Zij bracht naast Isabel S, de Ster, IBOP-dr, PROK gekeurde merrie Helana-S (v. Sir Donnerhall), het Z1 dressuurpaard Dietlof-S (v. Vivaldi), de Ster, voorlopig Keur merrie Cieta-S, de Elite, IBOP-spr, PROK gekeurde en 1.20m. geklasseerde Batina S (v. Quattro) en de Z2 geklasseerde paarden Atina S (v. Future) en Justus S (v. Fairytale).
----
Vader Sir Donnerhall is één van ’s werelds beste hengsten – de nummer 14 van de WBFSH-ranking. 

Sir Donnerhall I breekt met zijn vererving record na record.  Zo wonnen , naast Special Diva OLD en Smirnoff, de van hem afstammende volle broers en zussen Cindy OLD, Sir Heinrich, Candy OLD, Caty OLD en Casey OLD de gouden medaille op het Bundeschampionat. Candy OLD en Casey OLD waren daarnaast Oldenburger kampioensmerries en voeren daarmee de lijst aan van meer dan 369 geprimeerde Sir Donnerhall I-dochters aan. Candy OLD won daarnaast de bronzen medaille op het WK-jonge dressuurpaarden. Sa Coeur veroverde tweemaal de titel tijdens het WK-jonge dressuurpaarden, was met 2,31 miljoen Euro de absolute P.S.I.-veilingtopper en is inmiddels zeer succesvol in de internationale Grand Prix.  

De internationaal succesvolle Grand Prix-nakomelingen van Sir Donnerhall I , waaronder Sai Baba Plus, Semper Fidelis, Sir Heinrich M, Sir Deauville, Sunshine Tour, Syriana, Sir Fashion, bezorgden hem een plaats in de Top 15 van de WBFSH-ranking van ’s werelds beste dressuurverervers. Verder bracht Sir Donnerhall I 101 gekeurde zonen, waaronder vele kampioenen en premiehengsten als ook de bronzen medaille winnaar Sir Olli op het WK-jonge dressuurpaarden. 

Vele dochters van Sir Donnerhall I werden hengstenmoeder, te zien aan de kampioenshengsten Bonds, Feinrich en For Romance I, de premiehengst For Romance II, de Westfaalse kampioen Fürst Magic, de Bundeskampioen Revenant en de Oldenburger kampioensmerrie, Bundeskampioene en P.S.I. veilingtopper Fasine OLD. Sir Donnerhall: Duitslands meest zekere dressuurvererver ooit!

Stamboom

Vader Sir Donnerhall
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v. Sandro Song
m.v.v. Loretta
Moeder van vader Contenance D
Elite, Staatspremie
v.m.v. Donnerhall
Grand Prix
m.m.v. Contenance II
Moeder Isabel S
Vader van moeder Johnson
Grand Prix
v.v.m. Jazz
Grand Prix
m.v.m. Roxane
Elite, Preferent, Prestatie, D-OC, Sport-dr
Moeder van moeder Ratina S
Ster, Preferent
v.m.m. Flemmingh
1.30m.
m.m.m. Hillegonda