We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super knappe talentvolle 6 jarige dressuur ruin. Hij heeft een fantastisch karakter, houdt van aandacht en is rustig in omgang en op stal. Paard met veel beweging en lossigheid in alle drie de gangen. Hij kan fantastisch stappen. Zeer mooi exterieur en correct fundament en voeten. Hij is nog in eigendom van de fokker. Hij is netjes en rustig opgeleid tot L/M niveau en klaar om echt aan het werk te gaan en mee te gaan op wedstrijd.
Onder het zadel is hij eerlijk met veel go en werklust. Hij is niet geschikt voor een onervaren of beginnende ruiter. Zwart/bruin. Stokmaat 1.69m.  

Uit zijn moederlijn komen meerdere internationale sportpaarden, zoals het Grand-prix paard Kingsley D-Day (v. Vivaldi), het Inter II paard Marwick (v. Equador) en het Grand-prix paard Harvey (v. Chronos). Daarnaast een lijst van internationale springpaarden zoals de 1.60 paarden Ocolado (v. Habsburg), Santiago (v. Voltaire), Silvano Black (v.Concorde) en VanHoeve (v. Concorde). Zijn moeder liep zelf Z2 dressuur. Zijn vader, For Gribaldi, liep op het WK jonge dressuurpaarden en was op jonge leeftijd al Grand Prix dressuur onder Dinja van Liere.  

Hij wordt verkocht vanwege een aanhoudend tijdsgebrek en aanfok. We zijn op zoek naar iemand met gevoel die op zoek is naar een getalenteerd paard om verder door te trainen en uit te brengen richting de (sub)top. Geen stalgebreken of dergelijke. Röntgenologisch in orde incl. rug en nek. Overkeuren geen probleem k.k. Bel of Whatsapp voor meer informatie.

Stamboom

Vader For Gribaldi
Vader van vader Gribaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Michelangelo
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Obelisk
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Lennard
m.m.m.