We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Irvin is een brave 9 jarige ruin van Indoctro x Mr. Blue. Stokmaat 1.63m, maar heeft veel body (ruiter is 1.80m). M1 dressuur en en M springen geklasseerd. Heeft zowel in de dressuur als in het springen potentie voor meer.

Irvin beschikt over 3 goede gangen, waarbij de galoppade opvalt door een zeer groot schakelvermogen. Verder is hij simpel te rijden, goed aan de hulpen, licht in de mond en automatische wissels. Hij is totaal niet kijkerig en springt altijd, ook bij een mindere afstand. Tevens heeft hij ook ervaring op de crossbaan.

Hoewel hij voor iedere type ruiter geschikt is, zouden we hem graag terecht zien komen bij iemand met wedstrijdambities. Hij is zeer makkelijk in omgang, makkelijk te vervoeren, bij de smid etc. 
Wordt verkocht wegens beëindigen hobby.

Röntgenologisch gekeurd, heeft een bemerking hierdoor gunstig geprijsd. Foto’s zijn uiteraard op te vragen. Als 3 jarige aangekocht, nog nooit kreupel oid geweest.
Vraagprijs 14.500, goed huisje is belangrijk! 

Toebehorende zijn eventueel tegen meerprijs over te nemen
Voor meer info/video’s graag bellen of appen naar; 06-45798715

Stamboom

Vader Indoctro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Mr. blue
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.