We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtig stoer merrie veulen met extra beweging, haar moeder is Lavendel Rose (Spielberg x Johnson x Quatro B) STB ELITE, IBOP-(DR), PROK, D-OC, 1.67 groot.

Lavendel Rose is een merrie met een zeer vriendelijk karakter en een hele fijne werk instelling, onder het zadel heel makkelijk te rijden, hele fijne aanleuning, actief achterbeen en niet kijkerig, dat maakt haar op wedstrijd heel makkelijk rond te rijden, ook op de trailer en op stal een hele fijne merrie, altijd vrolijk en heel aanhankelijk.

Swinging Rose P heeft zeker heel veel weg van het karakter van haar moeder, ze is vanaf haar geboorte echt heel mens gericht, vriendelijk, sociaal en laat alles makkelijk toe, Ze doet het halster netjes om, voetjes geven, mee lopen, afspuiten.
Uiteraard is ze netjes ontwormd en kort geleden gechipt.

Icellie is haar vader, ik had gekozen voor deze hengst voor zijn sterke manier van bewegen en werkwillige karakter die hij door fokt, iets wat wij denk ik heel erg goed kunnen gebruiken in onze rijpaarden, dit veulen zou zowel geschikt zijn voor onder het zadel als voor de menwagen.

Stamboom

Vader Icellie
Vader van vader Bocellie
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Johnson
m.m.v.
Moeder Lavendel Rose P
Vader van moeder Spielberg
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Quatro B
m.m.m.