We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij doen de bemiddeling voor de plaatsing naar een goed nieuw te huisje voor dit paard: in opdracht voor een klant verkopen wij vanaf Stal Doorstap de prachtige ruin Legenda.                      

Legenda is in bezit van een recent keuringsrapport incl. bloedafname. Tijdens de keuring kwam het niet zo naar voren maar hij maakt soms een bijgeluid met bewegen.  Maar zijn enorme braafheid met rijden maakt ons inziens alles goed. Ook is hij in bezit van een recent tandartsrapport.                        
Legenda is een van oorsprong Hongaarse grote D ponyruin. Hij is in bezit van een paspoort met chip en is vrij van stalgebreken. Hij is hier en voorheen werkelijk supersupersuper braaf met rijden.                              

In de omgang dient wel consequent met hem te worden gewerkt omdat hij echt van beginnende kinderen is geweest, en die dienen altijd goed begeleid te worden met pony's. Verder  is het een plaatje om te zien. Geboren 01-07-2012.                             

Prijs: van € 3.850,- voor €2.750.- incl. zadel en hoofdstel, compleet                                       

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.