We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Mooi hengstveulen van de hengst Just Wimphof. Solar KH is geboren op 11 maart 2022 en mag begin september bij de merrie weg. Het is een nuchter en braaf veulen die dagelijks in de hand komt en bekend is met de hoefsmid. Hij is gezond, beweegt goed en is goed van formaat. Hij is en wordt met regelmaat ontwormd. 

Twee volle broers van Solar KH zijn nog aanwezig op onze stal en allebei onder het zadel. Beide zijn super braaf en werkwillig.

Solar KH is een donkerbruine zoon van de hengst Just Wimphof. Zijn eerste nakomelingen hebben zich veelbelovend laten zien. De merrielijn van Solar KH is van Holsteinse origine. Moeder Gaby Florence is een 11-jarige elite IBOP dressuur merrie die Z2 geklasseerd is en dochter van de GP-hengst Uphill. Grootmoeder, Flooramie (v. Florestan I) is een vertegenwoordiger van de Duitse F- dressuurlijn. Ze heeft het elite-, sportpredicaat en heeft eveneens een goede IBOP gedaan. In de derde generatie zien we de volbloed Bold Indian xx, de vader van derde moeder Dezember.

Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Gaby Florence
Vader van moeder Uphill
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Florestan I
m.m.m.