We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Meedenblik’s Paloma is klaar om een nieuw ruitertje heel erg blij te maken.
Ze is 8 jaar oud en 120cm hoog. 

Paloma is een ontzettend lieve pony, maar wel met karakter. Voor de kleinste kindjes is ze super lief en voorzichtig, kunnen ze wat beter rijden wordt ze meer voorwaarts en verwacht ze wel dat haar ruitertje correct rijdt. Geef je de juiste hulpen doet ze alles, geef je onjuiste hulpen snijd ze rustig een hoekje af 😉 

Paloma is veel gewend, kijkt nergens van op en is ook op vreemd terrein super kalm en goed te hanteren. 

Paloma is L2 geklasseerd en kent de oefeningen van het M1. De galop moet voor het M iets meer kracht krijgen, maar alle knoppen zitten er verder goed bevestigd op en is na te rijden door kinderen. 

Naast dat Paloma een geweldige kinder-sportpony is is zij ook erg geschikt voor de fokkerij. Zij heeft al meerdere nakomelingen waarvan er eentje volgend jaar naar de hengsten keuring zal gaan. 
Ze komt uit een predicaat rijke lijn (ster, keur, preferent aan moeders kant). Zelf heeft Paloma het ster predicaat behaalt op de keuring en heeft ze het sport predicaat behaald door M1 start gerechtigd te zijn op wedstrijd.

Naast dressuur kan Paloma ook erg goed springen, helaas hadden wij hier geen ambitieuze spring ruiter en is ze hierin niet uitgebracht in de sport. 

Paloma is gewend om op buitenrit te gaan, makkelijk te vervoeren en op vreemd terrein, braaf bij de hoefsmid en door de kleinste kinderen te rijden en vertrouwd in omgang met kleine kinderen. 

Paloma valt in de hogere prijsklasse

Stamboom

Vader Spoorzichts Hilfiger
Vader van vader Brynrodyn Bonheddwr
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Toetsenist s Hanna
Preferent ster
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Meedenblik's patty
Keur preferent
Vader van moeder Colne Heartsease
Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Penvalley Cariad Fach
Keur elite
v.m.m.
m.m.m.