We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens omstandigheden te koop zeer lief werkwillige ster merrie 

welke ervaren springruiter/amazone gaat met mij  STER merrie, samen voor de springsport weer in en geeft mij een fijne toekomst? Mijn vader is de KEUR hengst CARAMBOLE. Mijn vader van mijn moerder is LENNARD.Volg de verrichtingen van Job Oldenziel met zijn Carambole paard en je weet dan zit je goed! met mij.in het zadel.Ik denk graag met je mee bij het springen over een hindernis..Sport niveau L maar kan veel meer! Zie foto's.ik ben 13 jaar maar nog kan nog jaren mee voor jarenlang plezier genoeg ambitie? geef ons dan samen een kans. Ik ben lief en eerlijk en zelfs geschikt voor overgang van pony naar paard. een goed tehuis is belangrijk. Ik ben door omstandigheden te koop (hogere prijsklasse) dus doe maar geen onzin biedingen!!! Dit wordt niet gewaardeerd. Ik ben vorig jaar gekeurd incl. foto's.
Gezond en braaf paard en verder braaf bij hoefsmid en opladen op de trailer.
Kortom, voor de juiste ruiter ben ik goud waard. Ik breng je naar hogere prestaties en overwinningen. Want ik ga ervoor meer plezier voor mens en dier!

Serieuze belangstelling wordt gewaardeerd en dan graag bellen. Op whatsapp berichten wordt niet gereageerd. GRAAG BELLEN VOOR MEER INFO.  een bellen is sneller VP € 9.7 500.,00

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.