We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VADER:
Dimaggio Black is een bloedmooie zoon van de voortijdig overleden Wereldkampioen van het WK Jonge Paarden Dimaggio. Zijn moeder bracht eerder al twee premiehengsten en werd begin 2021 de best scorende vijfjarige in de hengstensporttest van Münster-Handorf. Hij kreeg een 9,5 voor stap en galop, 9 voor draf en 9,5 voor rijdbaarheid breng het totaal op 9.40. Zijn vader Dimaggio werd vierde op het Bundeschampionat 1999, was wereldkampioen op vijfjarige leeftijd en zegevierde tot Intermediair I-niveau. In de fokkerij vervulde hij de hoge verwachtingen door meer dan 30 Grand Prix-paarden te verwekken.

MOEDER:

Niemand minder dan de Prix St. Georges-merrie Delana T is de moeder van Soylana T. De vader van Delana T is de Tweevoudig wereldkampioen Florencio, welke nog altijd van belang in de hedendaagse dressuursport. Hij leverde reeds tal van betere dressuurpaarden en al meer dan 40 goedgekeurde hengsten. Ook op de keuringen en in jongepaardenwedstrijden komen zijn nazaten bovendrijven. Delana T haar volle zus Celana T is eveneens actief op Prix St. Georges-niveau. Delana T haar eerste nakomeling is de Ampere-dochter Hulana T, deze elitemerrie is actief in de dressuur, Hulana T zal binnenkort met Marlies van Baalen in de psg uitkomen en werd reservekampioen op de NMK. Kleinkinderen van Delana T, Leeghwater Z2 dressuur en verkocht naar Californië en Mulana T is ook een NMK merrie en naar Kentucky is verkocht. Soylana T: Deze merrie komt uit een predicaat rijke stam, uit de bekende (De)LANA stam De moeder Delana T is een Elite, prok, sport(dr) Moeder Delana T is FRULANA zij is keur, pref, prest, sport(spr) Moeder Frulana  T en is keur, pref, prest Via grootmoeder Frulana T, een dochter van Nabuur, is Soylana T nauwverwant aan de goedgekeurde hengsten Justin Dunkelbraun (v.Johnson), Csandro JVR (v.Charmeur) en de ZZ-Zwaar-geklasseerde Castellini (v.Contender).

Stamboom

Vader Dimaggio Black
Vader van vader Dimaggio
v.v.v. Don Primero
Grand Prix
m.v.v.
Moeder van vader Feela
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Delana T
Elite, prok, sport(dr)
Vader van moeder Florencio I
Hauptprämie, keur, pref, prest_sport_NRPS
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Frulana
keur, pref, prest, sport(spr)
v.m.m.
m.m.m.