We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor onze lieve Feetje zoeken we een nieuw thuis en ruitertje. Onze dochter van 12 is na 4 jaar op Feetje te hebben gereden te groot geworden. Daarom moeten we nu de overstap maken naar een grotere maat pony.

Over Elchar’s Feetje

Feetje is een 12 jarige Welsh B pony merrie (14-04-2010) van 1.24m. Ze is leuk, grappig, braaf, soms een tikkeltje ondeugend, snel en een beetje eigenwijs. Met zadelen, wassen, vlechten, scheren etc. is ze ook super braaf. Onze dochter kan alles zelf met haar.

Dressuur, springen, crossen, buiten rijden, zonder zadel, achterstevoren, vanachteren eraf glijden, verkleden….. Feetje doet het allemaal met plezier.
Ze is braaf in de omgang en eerlijk met rijden, ze zal niet gaan bokken of steigeren. Ze heeft geen stalgebreken of eczeem. Ze krijgt jaarlijks haar entingen, regelmatige gebitscontrole en hoefsmid.

Wat kan Feetje

Onze dochter heeft haar de afgelopen 4 jaar uitgebracht in het BB/B springen en van Bixie tot L1 dressuur. Ze heeft voornamelijk dressuur gelopen en (recreatief) gesprongen.

Bij haar 2 vorige eigenaren heeft ze van Bixie tot BB/B gereden en de andere dressuur L2+1 en springen B+3.
Ze heeft een paar keer deelgenomen aan de regio kampioenschappen en ze is meerdere keren mee op ponykamp geweest.
Wekelijks gaan ze naar de clubles en krijgt ze privé dressuurles.    

Wat zoekt Feetje?

Feetje zoekt een ruiter/amazone met rijervaring en die niet bang aangelegd is. Stap-draf met een beginner is ze super braaf maar zodra ze meer aan het werk wordt gezet dan probeert ze de ruiter uit. 

Het liefste komt ze op een plek te staan bij andere pony’s of paarden waar ook weidegang mogelijk is.

Wij zoeken een 5 sterrenhuisje waar ze met liefde behandeld wordt. Een eigenaar met ervaring en eigen paarden/pony's heeft onze voorkeur.  

Interesse?
Voor filmpjes, andere vragen of een afspraak te maken kunt u contact opnemen via 06-43431553. Uiteraard zijn alle keuringen toegestaan op kosten van de koper. 

Stamboom

Vader Glansevin Graffiti
Vader van vader Carwed Charmer
v.v.v. Hilin Caradus
m.v.v. Georgian Red Pepper
Moeder van vader Glansevin Garland
v.m.v. Eyarth Rio
m.m.v. Chetvalley Glitter
Moeder Elchar's Zonnetje
Vader van moeder Keizers Marcel
v.v.m. Hamlett's Vincent
m.v.m. Coelenhage's Talitha
Moeder van moeder Liaukema's Hester
v.m.m. Whatton Copper Beech
m.m.m. Kleef's Anja