We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Secretly black dS komt uit onze Negro x Sandro Hit Stermerrie en heeft een mooie moederlijn achter zich waardoor wij in de toekomst veel van hem verwachten in de sport. Hij is een heel mak veulen, vanaf dag 1 in de hand en toont een fijn karakter. Secretly black dS beweegt lichtvoetig met een mooi sterk achterbeen gebruik. Hij is mooi zwart bruin van kleur met twee witte achterbeentjes en een mooie druipkol. Zal uitgroeien tot ongeveer 1.70.

Zijn vader is de sterkt verervende hengst Fergusson. Ferguson’s nakomelingen domineerden de Pavo Cup finale 2021 met vier medailles: goud, zilver en twee keer brons. Dochter Lightning Star won ook brons op het WK in Verden. Ferguson met afstand de beste vererver van 2021.

Ferguson’s goedgekeurde zoon Kyton is één van de beste hengsten van zijn jaargang, won vorig de Hippiade-titel in het Z2. geselecteerd voor het WK Jonge Dressuurpaarden en won drie Subli Cup selectiewedstrijden.

De dochters van Ferguson vallen op in de aanlegtesten en scoren daarin ver boven gemiddeld.

De fokwaarde dressuur van Ferguson is daarmee 152 (58% betrouwbaarheid), die voor exterieur en beweging is ook hoog met 108 en 110 (71% betrouwbaarheid). Het sterpercentage is bijna 80 procent.

Stamboom

Vader Ferguson
Vader van vader Floriscount
v.v.v. Florencio
m.v.v. Arkona
Moeder van vader Liebelei
v.m.v. Lauries Crusador
m.m.v. Whitney
Moeder Famous Black
Stb, Ster
Vader van moeder Negro
v.v.m. Ferro
m.v.m. Fewrie
Moeder van moeder SHXA
v.m.m. Sandro Hit
m.m.m. Alessandria