We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe Tinker-kruising (sport)pony te koop aangeboden
 

We zijn op zoek naar een enthousiaste ruiter voor deze stoere Ierse pony. Vanwege haar brede bouw zou ze ook geschikt kunnen zijn voor een niet al te grote volwassen ruiter. Ze wordt verkocht vanwege het bereiken van de 18-jarige leeftijd van onze zoon.

Wekelijks gaat ze op de trailer mee naar springles en heeft hier veel plezier in. Ze is onverschrokken, ook op vreemd terrein en langs de weg. Auto’s, brommers, vuilnisauto’s, landbouwvoertuigen: het maakt haar niets uit. Het is dus ook een ideale pony om een buitenrit mee te maken of om te crossen. Ze beschikt over enige wedstijdervaring met springen. De interesse van de huidige ruiter ligt niet in de dressuur.

Op dit moment staat ze 24 uur per dag met een andere pony op het land en afwisselend in paddock, maar vanaf het najaar de hele dag in paddock en 's nachts op stal. Ze is vriendelijk belangstellend naar haar omgeving en zou het in een levendigere groep met meer pony’s ook prima doen. Geen gebreken bekend.

Vraagprijs is excl. toebehoren, waaronder luxe bruin veelzijdigheids-Tekna zadel, hoofdstel en diverse dekens. Handelaren hoeven niet te reageren.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.