We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor diegene die een talentvol jong springpaard zoeken met een superfijn karakter ;

Te koop;

De 5 jarige sympathieke Arielle v. Irco Balou G x Papillon Rouge. Deze merrie komt uit een prestatie fokkerij , voor de fokkerij ook zeer interessant!!

Haar vader Irco Balou G stamt van de 1.50m Grand Prix hengst Irco Miro GII, heeft topvererver Baloubet du Rouet als grootvader en is een kleinzoon van de 1.60m Grand Prix-merrie Optiebeurs Mirca.

Moeder Kasuga Rouge is een Frans gefokte merrie van Papillon Rouge die al twee internationale springpaarden leverde: Renkum Ruby Rouge debuteerde in het 1.40m op zevenjarige leeftijd, Rebel Rouge sprong 1.30m met een Chinese ruiter. Daarnaast bracht moeder Kasuga Rouge de goedgekeurde hengst Renkum Papillon.

Arielle is netjes beleerd ( zadelmak) en heeft de eerste sprongen gemaakt onder het zadel. Ze beschikt over een fijn karakter en loopt makkelijk naar de sprong. Op de sprong laat ze kwaliteit zien met een goed gebruik van haar lichaam. Ondertussen heeft Ariel al een aantal oefenparcoursen gelopen onder het zadel, daarin laat ze veel instelling zien.

Röntgenologisch en klinisch goedgekeurd. Vp €15.500,-
Voor informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer : 06-53892468

Stamboom

Vader Irco Balou G
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kasuga Rouge
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.